keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Estetunti ma 1.7. + kysymyspostaus!

Tähän alkuun heti kysely siitä, että mitä erikoispostauksia haluasitte? esim. varustepostaus, kysymyspostaus, videopostaus, yms. Otan nyt ehdotuksia vastaan ja pyrin tekemään toivottuja postauksia :) Eli ehdotuksia vain rohkeasti. Myös kysymyksiä otetaan vastaan, koska kysymyspostaus odottaa kysymyksiä :) Ne saavat koskea hevosia, tallia, minua tms., kunhan ne pysyvät asiallisina.
Tässä alla Likusta tekemäni video:


Mutta nyt itse tuntiin siis. Olin eilen estetunnilla ja Suvi piti sen,ja ylläri ylläri, menin Likulla. Alkuverkassa Liku vähän jännä ratsastaa. Se kuunteli periaatteessa ihan hyvin, mutta oli vähän kummallinen suustaan. Hetken ratsastuksen jälkeen se kuitenkin alkoi olemaan melko hyvä ja herkkä. Laukkaverryttelyssä tehtiin vaan laukannostoja ja laukkaa. Liku oli vasemmassa laukassa todella hyvä. Se kokosi melko kevyistä pidätteista ja pidensi laukkaa ja kääntyi kevyesti. Oikea laukka oli myös yllättävän hyvä siihen nähden miten hankala se on ollut ajoittain kääntää oikeassa laukassa. Sitten alettiin hyppäämään verkkahyppyjä. Tultiin ristikkoa ja Liku nosti jalat jo alusta asti melko hyvin ja vaihtoi laukat esteen päällä melko hyvin oikeasta vasempaan, mutta vasemmasta oikeaan vaihdettiin poikkeuksetta vasta esteen jälkeen. En nyt ala sen kummemmin tällä kertaa tehtäviä selittämään muuten kuin että hypättiin kahta ristikkoa ja yhtä okseria. Liku oli melko hyvä, se hyppäsi pahemmin kolauttelematta tai tiputtelematta puomeja. Kokonaisuudessaan tunti oli melko onnistunut ja sujuva.
                                   Alla oleva kuva vain jottei postauksesta tulisi aivan kuvatonta.
Tässä kuvassa ponitamma Lady, kisoista 80 cm


Tänään olen menossa koulutunnille ja siitä on mahdollisesti videoitakin. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, koska kirjoitan tekstiä puhelimella.

Ja vielä muistutus siitä, että kysymyspostaukseen tarvitaan lisää kysymyksiä. :)

2 kommenttia:

  1. Miksi et ratsasta kiviharjussa muilla kuin Likulla?
    Onko sinulla kova ikävä sinttiä?
    kuinka korkea on korkein hyppäämäsi este?

    VastaaPoista
  2. Hyppääkö Likulla muut kuin sinä?

    VastaaPoista

Kommentteja saa laittaa vapaasti, kunhan ne pysyvät asiallisina! :) Kiitos kommetistasi! (: